Alma Talent Sisältöpalveluissa siirrytään käyttämään kirjautumiseen Alma-tunnusta. Muutostöistä johtuen palvelukäyttö ei toistaiseksi edellytä kirjautumista. Lue lisää muutoksesta »

Tilinpäättäjän parhaat työvälineet:

päivittyvät Fokus-hakuteokset

Valitse haluamasi teos ja lue viikko veloituksetta

Alma Talentin Fokus-palvelusta löydät parhaat tilinpäätösaiheiset hakuteokset, joita päivitetään uuden lainsäädännön ja oikeuskäytännön mukaan.

Mihin alla olevista teoksista sinä haluat tutustua?
Valitse teos ja avaa lukuoikeus!

Liikekirjanpito
Jarmo Leppiniemi, Timo Kaisanlahti
Fokus

Liikekirjanpito

Kattava hakuteos kirjanpitolain säännöksistä, viranomaisten ohjeista ja käytännön sovelluksista. Professori Jarmo Leppiniemi ja OTT, KTM Timo Kaisanlahti huomioivat teoksen päivittämisessä lainsäädännön muutosten lisäksi kirjanpitolautakunnan yleisohjeiden, lausuntojen ja päätösten vaikutuksen.
Normaalihinta 222,58 € + alv 10% /vuosi, nyt viikon kokeilu 0,00 €
Osakeyhtiön tilinpäätösmallit ja ohjeistus
Jukka Hämäläinen
Fokus

Osakeyhtiön tilinpäätösmallit ja ohjeistus

Käytännönläheinen opas erityisesti pien- ja mikroyrityksille tilinpäätöksen tekemiseen. Saat käyttöösi tilinpäätösmallin, jonka avulla teet tilinpäätöksen kaikkien vaatimusten mukaisesti. Teosta päivitetään säännöllisesti tilinpäätöksen tekemistä koskevien muutosten mukaan.
Normaalihinta 94,35 € + alv 10% /vuosi, nyt viikon kokeilu 0,00 €
Tilinpäätös- ja verosuunnittelu
Jarmo Leppiniemi, Risto Walden
Fokus

Tilinpäätös- ja verosuunnittelu

Fokus Tilinpäätös- ja verosuunnittelu auttaa näkemään kirjanpidon ja verotuksen yhtymäkohdat sekä kirjanpitolain mahdollisuudet yrityksen verosuunnittelussa. Runsailla esimerkkilaskelmilla havainnollistetaan erilaisten investointi- ja rahoituspäätösten veroseuraamuksia.
Normaalihinta 59,68 € + alv 10% /vuosi, nyt viikon kokeilu 0,00 €

KYLLÄ!

Tilaan valitsemani teoksen lukuoikeuden viikoksi veloituksetta ja sitoumuksetta. Lukuoikeus alkaa tilauksesta ja päättyy automaattisesti viikon jälkeen. Saan kirjautumistunnukset teokseen tilauksen jälkeen sähköpostitse.

Sinut tunnistettiin kirjautuneeksi käyttäjäksi. Voit halutessasi kirjautua ulos tästä.

Toimitusosoite