Verotuksen huiput

Tuorein tieto verotuksesta päivittyvissä Fokus-teoksissa.

Kokeile veloituksetta!

Fokuksessa on kymmeniä digitaalisia hakuteoksia verotuksesta, taloushallinnosta ja juridiikasta. Kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teoksia päivittävät omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat - saat aina tuoreimman tiedon.

Alla näet valikoiman parhaita verotusaiheisia teoksiamme. Voit kokeilla niitä veloituksetta kahden viikon ajan. Valitse käyttöösi haluamasi teokset - vaikka koko valikoima. Kokeilujakso ei sido sinua mihinkään ja se päättyy automaattisesti.

Arvonlisäverotus
Leena Äärilä, Auvo Nieminen, Raimo Anttila, Mika Jokinen
Fokus

Arvonlisä­verotus

Fokus Arvonlisäverotus -teoksessa asiantuntijat avaavat arvonlisäverolain sisällön käytännönläheisesti. Saat tiedon vahvistetuista laeista, Verohallinnon päätöksistä ja ohjeista sekä KHO:n ja KVL:n ratkaisuista, kommentoituina.
Hinta 0,00 € + alv
Ennakkoperintä
Tomi Peltomäki,
Mirjami Laitinen
Fokus

Ennakkoperintä

Fokus Ennakkoperintä käsittelee laajasti palkkahallinnon eri osa-alueita palkan määräytymisen perusteista ennakonpidätyksen toimittamiseen ja maksamiseen sekä suoritusten ilmoittamiseen verohallinnolle.
Hinta 0,00 € + alv
Henkilöverotus
Reijo Knuutinen,
Heikki Niskakangas
Fokus

Henkilöverotus

Fokus Henkilöverotus perehdyttää lukijansa tuloverotukseen sekä ohjaa oikeaan verosuunnitteluun siten, että maksettavien verojen määrä pysyy kohtuullisena lakia noudattaen.
Hinta 0,00 € + alv
Yhtiöoikeus
Pauli Koski,
Matti J Sillanpää
Fokus

Yhtiöoikeus

Fokus Yhtiöoikeus on perusteos, josta löydät nopeasti vastaukset useimpiin yhtiöoikeudellisiin ongelmiin. Teos antaa kattavan kuvan yhteisölainsäädännön nykytilasta, sen tulkinnasta ja kehityksestä.
Hinta 0,00 € + alv
Yritysverotus I-II
Olli Nykänen, Janne Juusela, Tomi Viitala, Kari S. Tikka
Fokus

Yritysverotus I-II

Fokus Yritysverotus käsittelee selkeästi ja kattavasti yritysverotuksen rakennetta sekä sen erityiskysymyksiä.
Hinta 0,00 € + alv

Kyllä!

Haluan kokeilla Fokus Verotus -tuotteita veloituksetta kahden viikon ajan. Saan valitsemani tuotteet käyttööni heti, veloituksetta ja sitoumuksetta. Kokeilujakso päättyy automaattisesti kahden viikon jälkeen.

Sinut tunnistettiin kirjautuneeksi käyttäjäksi. Voit halutessasi kirjautua ulos tästä.

Toimitusosoite