SisältöpalvelutFokusEnnakkoperintä
Ennakkoperintä
Tomi Peltomäki, Mirjami Laitinen
Fokus

Ennakkoperintä

Fokus Ennakkoperintä käsittelee laajasti palkkahallinnon eri osa-alueita palkan määräytymisen perusteista ennakonpidätyksen toimittamiseen ja maksamiseen sekä suoritusten ilmoittamiseen verohallinnolle. Ennakkoperintäsäännökset muuttuvat jatkuvasti verotusta koskevien lainsäädäntömuutosten sekä esim. vuosittaisten budjettilakien myötä. Myös työnantajan työsuhteesta maksamien sosiaaliturvamaksujen suorittamisperusteet ja määrien muutokset heijastuvat ennakkoperintään. Mm. näitä seikkoja käsitellään teoksessa laajasti, ja teosta päivitetään jatkuvasti muutokset huomioiden. Lisäksi on selvitetty mm. arpajaisveroa, rajoitetusti verovelvolliselta perittävää lähdeveroa sekä kansainvälistä palkanmaksua koskevia kysymyksiä. Digitaalinen Fokus Ennakkoperintä tarjoaa hyvän työvälineen palkka- ja taloushallinnosta vastaaville. Se auttaa ennakoimaan muutokset hyvissä ajoin ennen niiden voimaantuloa. HM Tomi Peltomäki toimii Verotuksen oikaisulautakunnan (ma) puheenjohtajana. Teoksen kirjoittajat seuraavat lisäksi ajankohtaiskatsauksessa lainsäädäntöhankkeiden etenemistä ja auttavat ennakoimaan muutokset hyvissä ajoin ennen niiden voimaantuloa. Tilaamalla teoksen saat käyttöösi myös kyseisen aihealueen ajankohtaiskatsauksen ja uutiset.

Hinta sisältää yhden henkilökohtaisen käyttäjälisenssin palveluun vuodeksi. Verkkokaupasta voit tilata lisenssin yhdelle käyttäjälle. Ota yhteyttä myyntiimme, jos olet kiinnostunut useamman käyttäjän lisenssistä.

Tilaus on kestotilaus, joka uusiutuu vuosittain. Tilauskauden vaihtuessa voit halutessasi katkaista tilauksen.

Hinta 180,00 € + alv / 12 kk
Fokus

Fokuksessa on kymmeniä digitaalisia hakuteoksia juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta. Kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teoksia päivittävät omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat - saat aina tuoreimman tiedon.