SisältöpalvelutFokusHallinto-oikeus
Hallinto-oikeus
Olli Mäenpää
Fokus

Hallinto-oikeus

Hallinto-oikeus on kattava ja ajantasainen yleisesitys hallinto- ja virkamiesoikeudesta ja tarjoaa päivitetyn kotimaisen ja eurooppalaisen oikeuskäytännön hallinto-oikeuden alalla. Saat jäsennellyn tiedon oikeusturvan perusteista hallinnossa, hallintomenettelystä, viranomaisten toiminnan rajoista ja virkamiesten vastuusta sekä kunnallisesta demokratiasta ja itsehallinnosta. Teoksessa käsitellään myös EU:n vaikutus suomalaiseen hallinto-oikeuteen sekä perusoikeuksien toteutuminen julkisuusperiaatteen, hyvän hallinnon ja oikeusturvan kautta. Teos on tarpeen kaikille kuntien ja valtion viranomaisille, hallintotuomioistuimille ja myös asianajajille ja lakimiehille, jotka hoitavat toimeksiantoja, joissa muutoksenhakureittinä korkein hallinto-oikeus. Asiantuntija päivittää teosta jatkuvasti lainsäädännön muutosten ja uuden oikeuskäytännön mukaan. Olli Mäenpää on hallinto-oikeuden professori Helsingin yliopistossa. Hän on erikoistunut viime aikoina hyvään hallintoon, julkisuuteen ja oikeusturvaan liittyviin sekä eurooppalaiseen hallinto-oikeuteen liittyviin kysymyksiin.

Hinta sisältää yhden henkilökohtaisen käyttäjälisenssin palveluun vuodeksi. Verkkokaupasta voit tilata lisenssin yhdelle käyttäjälle. Ota yhteyttä myyntiimme, jos olet kiinnostunut useamman käyttäjän lisenssistä.

Tilaus on kestotilaus, joka uusiutuu vuosittain. Tilauskauden vaihtuessa voit halutessasi katkaista tilauksen.

Hinta 174,00 € + alv / 12 kk
Fokus

Fokuksessa on kymmeniä digitaalisia hakuteoksia juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta. Kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teoksia päivittävät omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat - saat aina tuoreimman tiedon.