SisältöpalvelutFokusIFRS-raportointi
IFRS-raportointi
Virpi K Haaramo, Sirkku Palmuaro, Elina A Peill, Elina Peill
Fokus

IFRS-raportointi

IFRS-standardeja sovelletaan Suomessa ja muualla EU:ssa kaikkien julkisesti noteerattujen yhtiöiden konsernitilinpäätöksissä. Myös globaalisti IFRS on laajasti käytössä oleva tilinpäätösraportointistandardisto ja monen paikallisen lainsäädännön perusta. Fokus IFRS-raportointi on kattava tietolähde koko IFRS-kenttään. Se lähestyy aihetta selkeästi asiakokonaisuuksien kautta, mikä helpottaa tiedon hyödyntämistä käytännön työssä. Fokus IFRS-raportointi avaa IFRS-normiston yksityiskohtia ja antaa esimerkkejä sen soveltamisesta. Nopean yleiskuvan kunkin osion merkittävimmistä kysymyksistä saat Fokus –yhteenvedoista osioiden alussa. Teoksen avulla voi hahmottaa myös IFRS-standardien keskeisiä eroja Suomen kirjanpitolain vaatimuksiin verrattuna. Tämän teoksen ylläpitäjät ovat IFRS-standardien vaatimusten käytännön soveltamisen huippuasiantuntijoita Suomessa. Teos kattaa kaikki IASB:n julkaisemat IFRS/IAS-standardit ja niiden tulkintaohjeet. Tilaamalla teoksen saat käyttöösi myös kyseisen aihealueen ajankohtaiskatsaukset ja uutiset.

Hinta sisältää yhden henkilökohtaisen käyttäjälisenssin palveluun vuodeksi. Verkkokaupasta voit tilata lisenssin yhdelle käyttäjälle. Ota yhteyttä myyntiimme, jos olet kiinnostunut useamman käyttäjän lisenssistä.

Tilaus on kestotilaus, joka uusiutuu vuosittain. Tilauskauden vaihtuessa voit halutessasi katkaista tilauksen.

Hinta 180,00 € + alv / 12 kk
Fokus

Fokuksessa on kymmeniä digitaalisia hakuteoksia juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta. Kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teoksia päivittävät omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat - saat aina tuoreimman tiedon.