SisältöpalvelutFokusInsolvenssioikeus
Insolvenssioikeus
Risto Koulu, Heidi Lindfors, Johanna Niemi
Fokus

Insolvenssi­oikeus

Fokus Insolvenssioikeus on kattava teos maksukyvyttömyyteen liittyvistä oikeudellisista toimista. Siinä käsitellään ulosottoon, konkurssiin, yrityssaneeraukseen ja yksityishenkilön velkajärjestelyyn liittyvät asiat ja paneudutaan tarkasti kunkin osa-alueen menettelytapoihin ja käytäntöihin. Oman pääjaksonsa saa myös kansainvälinen insolvenssioikeus. Fokus Insolvenssioikeus antaa perusteellisen kuvan kaikista oikeudenalaan liittyvistä keskeisistä kysymyksistä. Se on suunniteltu työvälineeksi kaikille maksukyvyttömyysasioiden parissa työskenteleville. Teoksen teksti on sidottu jatkuvin pykäläviittauksin lainsäädäntöön, ja tekstissä käytetään runsaasti oikeustapauksia ja muita käytännön esimerkkejä. Tunnettujen tekijöiden vankka asiantuntemus takaa selkeän ja perustellun näkökulman oikeudenalan kysymyksiin. Sisäisten viittausten avulla kutakin asiaa koskevat seikat ovat helposti yhdisteltävissä.

Hinta sisältää yhden henkilökohtaisen käyttäjälisenssin palveluun vuodeksi. Verkkokaupasta voit tilata lisenssin yhdelle käyttäjälle. Ota yhteyttä myyntiimme, jos olet kiinnostunut useamman käyttäjän lisenssistä.

Tilaus on kestotilaus, joka uusiutuu vuosittain. Tilauskauden vaihtuessa voit halutessasi katkaista tilauksen.

Hinta 174,00 € + alv / 12 kk
Fokus

Fokuksessa on kymmeniä digitaalisia hakuteoksia juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta. Kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teoksia päivittävät omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat - saat aina tuoreimman tiedon.