SisältöpalvelutFokusKansainvälinen verotus
Kansainvälinen verotus
Marjaana Helminen
Fokus

Kansainvälinen verotus

Kansainvälinen verotus aiheuttaa helposti tulkintaongelmia. Kansainväliset tilanteet saattavat saada aikaan myös monenkertaista verotusta. Kansainvälisessä verotuksessa ovatkin keskeisiä normit, joiden tarkoituksena on estää monenkertainen verotus. Toisaalta kansainväliset operaatiot saattavat mahdollistaa verotuksen täydellisen tai osittaisen välttämisen. Kansainväliseen verotukseen liittyy siksi myös normeja, joilla pyritään rajoittamaan veropakoa. Fokus Kansainvälinen verotus antaa käytännönläheisen vastauksen mm. siihen, miten ja milloin kansainvälistä monenkertaista verotusta syntyy ja miten sitä poistetaan, mikä on asuinvaltion ja kotipaikan vaikutus verotukseen ja miten verotetaan ulkomaisia työtuloja, eläkkeitä, varallisuutta, perintöjä ja lahjoja. Tilaamalla teoksen saat käyttöösi myös kyseisen aihealueen ajankohtaiskatsauksen ja uutiset.

Hinta sisältää yhden henkilökohtaisen käyttäjälisenssin palveluun vuodeksi. Verkkokaupasta voit tilata lisenssin yhdelle käyttäjälle. Ota yhteyttä myyntiimme, jos olet kiinnostunut useamman käyttäjän lisenssistä.

Tilaus on kestotilaus, joka uusiutuu vuosittain. Tilauskauden vaihtuessa voit halutessasi katkaista tilauksen.

Hinta 180,00 € + alv / 12 kk
Fokus

Fokuksessa on kymmeniä digitaalisia hakuteoksia juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta. Kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teoksia päivittävät omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat - saat aina tuoreimman tiedon.