SisältöpalvelutFokusKäsikirja oikeudellisen tiedon hakijoille
Käsikirja oikeudellisen tiedon hakijoille
Susanna Tenhunen, Inari Kinnunen
Fokus

Käsikirja oikeudellisen tiedon hakijoille

Fokus Käsikirja oikeudellisen tiedon hakijoille johdattaa oikeudellisen tiedon lähteille. Se kertoo selkeästi, mistä lait, hallituksen esitykset, oikeustapaukset ja muut oikeudelliset aineistot löytyvät. Teos esittelee Suomen kansallisen oikeuden, EU-oikeuden ja Euroopan ihmisoikeussopimuksen keskeisimmät informaatiolähteet. Mukana ovat ajankohtaiset verkkopalvelut ja painetut julkaisusarjat. Fokus Käsikirja oikeudellisen tiedon hakijoille soveltuu erinomaisesti työvälineeksi kaikille oikeudellisen informaation parissa työskenteleville ja on kätevä apuväline tietokantojen kanssa työskenneltäessä.

Hinta sisältää yhden henkilökohtaisen käyttäjälisenssin palveluun vuodeksi. Verkkokaupasta voit tilata lisenssin yhdelle käyttäjälle. Ota yhteyttä myyntiimme, jos olet kiinnostunut useamman käyttäjän lisenssistä.

Tilaus on kestotilaus, joka uusiutuu vuosittain. Tilauskauden vaihtuessa voit halutessasi katkaista tilauksen.

Hinta 61,00 € + alv / 12 kk
Fokus

Fokuksessa on kymmeniä digitaalisia hakuteoksia juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta. Kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teoksia päivittävät omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat - saat aina tuoreimman tiedon.