SisältöpalvelutFokusLiikekirjanpito
Liikekirjanpito
Jarmo Leppiniemi, Timo Kaisanlahti
Fokus

Liikekirjanpito

Fokus Liikekirjanpito on kattava hakuteos kirjanpitolain säännöksistä, viranomaisten ohjeista ja käytännön sovelluksista. Teoksessa käsitellään mm. liiketapahtumien kirjauksia, julkisuus- ja veronäkökohtia sekä tilinpäätösanalyyseja. Teoksessa käsitellään mm. oman pääoman kirjauksia (esim. osakepääoman korotus ja osingonjakokirjaukset) ja rahoitustoimintojen kirjauksia (factoringluotto, asiakasvarat ym.), kurssierojen käsittelyä ja hankintamenon jaksotusta. Tase, tuloslaskelma, rahoituslaskelma ja liitetiedot sekä toimintakertomus käsitellään omina lukuinaan. Lisäksi selvitetään, mitä poikkeuksia ja helpotuksia tilinpäätöksessä on sallittu pienille yrityksille. Digitaalinen teos päivittyy jatkuvasti. Teoksen kirjoittajat professori Jarmo Leppiniemi ja OTT, KTM Timo Kaisanlahti huomioivat teoksen päivittämisessä lainsäädännön muutosten lisäksi kirjanpitolautakunnan yleisohjeiden, lausuntojen ja päätösten vaikutuksen. Teos sisältää myös Fokus KILAn ratkaisut. Fokus KILAn ratkaisut sisältää kirjanpitolautakunnan ja kirjanpitolautakunnan kuntajaoston yleisohjeet, lausunnot ja päätökset.

Hinta sisältää yhden henkilökohtaisen käyttäjälisenssin palveluun vuodeksi. Verkkokaupasta voit tilata lisenssin yhdelle käyttäjälle. Ota yhteyttä myyntiimme, jos olet kiinnostunut useamman käyttäjän lisenssistä.

Tilaus on kestotilaus, joka uusiutuu vuosittain. Tilauskauden vaihtuessa voit halutessasi katkaista tilauksen.

Hinta 229,00 € + alv / 12 kk
Fokus

Fokuksessa on kymmeniä digitaalisia hakuteoksia juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta. Kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teoksia päivittävät omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat - saat aina tuoreimman tiedon.