SisältöpalvelutFokusPerintä ja luotonhallinta
Perintä ja luotonhallinta
Yrjö Lehtonen, Kimmo Mökkönen, Hannu Töyrylä, Riina Tammenkoski, Marja Riitta Seulu
Fokus

Perintä ja luotonhallinta

Fokus Perintä ja luotonhallinta kertoo niin alan ammattilaiselle kuin vähemmän alaan perehtyneelle, miten yrityksen perintä kannattaa kulloinkin järjestää. Teos käsittelee monipuolisesti mm. vapaaehtoista ja oikeudellista perintää, konkurssimenettelyä, uudistettua ulosottomenettelyä ja kansainvälistä perintää. Fokus Perintä ja luotonhallinta käsittelee velkojan näkökulmasta mm. seuraavia kokonaisuuksia: – miten valita asiakkaat, laatia asiakassopimus ja laskuttaa – kuinka järjestää yrityksen oma perintä – milloin ja miten toteuttaa oikeudellinen perintä – miten ulosottomenettelyä voi käyttää hyväksi – kuinka turvata saatavansa asiakkaan konkurssissa ja saneerausmenettelyssä – miten ulkomaansaatavia peritään. Teosta tarvitsevat työssään mm. yritysten perintä-, luotto- ja laskutusasioita hoitavat henkilöt, perintätoimistot, pankit ja muut luotto- ja rahoituslaitokset, perintäasioita hoitavat lakimiehet sekä perintäasioiden kanssa tekemisissä olevat viranomaiset.

Hinta sisältää yhden henkilökohtaisen käyttäjälisenssin palveluun vuodeksi. Verkkokaupasta voit tilata lisenssin yhdelle käyttäjälle. Ota yhteyttä myyntiimme, jos olet kiinnostunut useamman käyttäjän lisenssistä.

Tilaus on kestotilaus, joka uusiutuu vuosittain. Tilauskauden vaihtuessa voit halutessasi katkaista tilauksen.

Hinta 180,00 € + alv / 12 kk
Fokus

Fokuksessa on kymmeniä digitaalisia hakuteoksia juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta. Kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teoksia päivittävät omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat - saat aina tuoreimman tiedon.