SisältöpalvelutFokusSopimusoikeus
Sopimusoikeus
Mika Hemmo, Kari Hoppu
Fokus

Sopimusoikeus

Fokus Sopimusoikeus on kattava perusteos kaikille liike-elämässä sopimuksia tekeville, niitä tulkitseville ja niiden toteutumisesta vastuussa oleville. Teoksessa käsitellään kattavasti liike-elämän sopimuksiin liittyviä asioita sopimusvalmisteluista riidanratkaisuun. Teoksessa käydään läpi sopimuksen tekemisen eri vaiheet, sopimuksen keskeinen sisältö ja erityisiä sopimustyyppejä, kuten irtaimen kauppa, kone- ja laitetoimitukset, liikehuoneiston vuokraaminen ja asiantuntijapalvelujen tarjoaminen. Fokus Sopimusoikeudessa käsitellään myös erilaiset ongelmatilanteet, kuten sopimusrikkomus ja sopimusosapuolen konkurssi, sekä miten niihin voi varautua ja miten niissä tulisi toimia.

Hinta sisältää yhden henkilökohtaisen käyttäjälisenssin palveluun vuodeksi. Verkkokaupasta voit tilata lisenssin yhdelle käyttäjälle. Ota yhteyttä myyntiimme, jos olet kiinnostunut useamman käyttäjän lisenssistä.

Tilaus on kestotilaus, joka uusiutuu vuosittain. Tilauskauden vaihtuessa voit halutessasi katkaista tilauksen.

Hinta 180,00 € + alv / 12 kk
Fokus

Fokuksessa on kymmeniä digitaalisia hakuteoksia juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta. Kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teoksia päivittävät omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat - saat aina tuoreimman tiedon.