SisältöpalvelutFokusTilinpäätös- ja verosuunnittelu
Tilinpäätös- ja verosuunnittelu
Jarmo Leppiniemi, Risto Walden
Fokus

Tilinpäätös- ja verosuunnittelu

Fokus Tilinpäätös- ja verosuunnittelu auttaa näkemään kirjanpidon ja verotuksen yhtymäkohdat sekä kirjanpitolain mahdollisuudet yrityksen verosuunnittelussa. Teos selvittää osoittaa mm. miten vaihtoehtoisten investointi- ja rahoituspäätösten verotuksellista edullisuutta voidaan vertailla ja miten vaihtoehtojen väliset euromääräiset erot voidaan selvittää. Lisäksi esimerkkilaskelmat havainnollistavat päätösten veroseuraamuksia. Fokus Tilinpäätös- ja verosuunnittelu on ajankohtainen työväline yrityksen taloushallintoon, erityisesti yrityssuunnittelusta vastaaville ja tilinpäätöksen laatijoille, sekä yrityksiä neuvoville ja konsultoiville. Se antaa välineitä oikeiden, tehokkaiden ja edullisten toimintavaihtoehtojen löytämiseen. Runsailla esimerkkilaskelmilla havainnollistetaan erilaisten investointi- ja rahoituspäätösten veroseuraamuksia.

Hinta sisältää yhden henkilökohtaisen käyttäjälisenssin palveluun vuodeksi. Verkkokaupasta voit tilata lisenssin yhdelle käyttäjälle. Ota yhteyttä myyntiimme, jos olet kiinnostunut useamman käyttäjän lisenssistä.

Tilaus on kestotilaus, joka uusiutuu vuosittain. Tilauskauden vaihtuessa voit halutessasi katkaista tilauksen.

Hinta 61,00 € + alv / 12 kk
Fokus

Fokuksessa on kymmeniä digitaalisia hakuteoksia juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta. Kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teoksia päivittävät omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat - saat aina tuoreimman tiedon.