SisältöpalvelutFokusTyöaikalaki
Työaikalaki
Markus Äimälä
Fokus

Työaikalaki

Fokus Työaikalaki esittelee jokaista työnantajaa ja palkansaajaa koskevan lain sisällön kattavasti ja käytännön näkökulmasta. Erityisesti teoksessa paneudutaan työaikalain suomiin mahdollisuuksiin soveltaa työaikajärjestelyjä sekä ohjataan ylityö-, yötyö-, vuorotyö- ja sunnuntaityökorvausten laskemisessa. Teos selvittää myös työaikoja koskevaa työehtosopimuskäytäntöä. Teoksessa käsitellään myös mm. - työaikalain soveltamisala - työajaksi luettava aika - lepoajat - työaika-asiakirjat Fokus Työaikalaki on tärkeä työvaline jokaiselle esimiehelle sekä henkilöstö- ja palkkahallinnon ammattilaiselle.

Hinta sisältää yhden henkilökohtaisen käyttäjälisenssin palveluun vuodeksi. Verkkokaupasta voit tilata lisenssin yhdelle käyttäjälle. Ota yhteyttä myyntiimme, jos olet kiinnostunut useamman käyttäjän lisenssistä.

Tilaus on kestotilaus, joka uusiutuu vuosittain. Tilauskauden vaihtuessa voit halutessasi katkaista tilauksen.

Hinta 61,00 € + alv / 12 kk
Fokus

Fokuksessa on kymmeniä digitaalisia hakuteoksia juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta. Kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teoksia päivittävät omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat - saat aina tuoreimman tiedon.