SisältöpalvelutFokusYmpäristöoikeus
Ympäristöoikeus
Kari Kuusiniemi, Anne Kumpula, Pekka Vihervuori, Ari Ekroos
Fokus

Ympäristö­oikeus

Kaikissa talouselämän päätöksissä on otettava huomioon niiden ympäristölliset, useimmiten juuri luonnonsuojelulliset, tekijät. Ympäristöoikeuteen kuuluvat myös vuosisataisia perinteitä vaalivat rakennus- ja kaavoitusoikeus, jotka ovat kaiken infrastruktuurin takana yleiskaavan hyväksymisessä, moottoritien rakentamisessa ja kesämökin salaojittamisessakin. Fokus Ympäristöoikeus on jaettu kahdeksaan pääjaksoon, joista ensimmäisessä esitellään ympäristöoikeuden perusteet ja erityispiirteet. Seuraavissa kuudessa jaksossa käydään läpi ympäristöoikeuden eri lohkot: kiinteistöasiat, ympäristönkäytön suunnittelu, johon lukeutuvat mm. kaavoitus ja ympäristövahinkojen arviointi, luonnonvarojen hyödyntäminen, ympäristön muuttamiseen liittyvät toimenpiteet, luonnon-, maiseman- ja kulttuurinsuojelu sekä ympäristön- ja terveydensuojelu. Viimeisessä jaksossa tarkastellaan ympäristövastuuta ja ympäristövahinkojen korvaamista. Fokus Ympäristöoikeus kuuluu Oikeuden perusteokset -sarjaan.

Hinta sisältää yhden henkilökohtaisen käyttäjälisenssin palveluun vuodeksi. Verkkokaupasta voit tilata lisenssin yhdelle käyttäjälle. Ota yhteyttä myyntiimme, jos olet kiinnostunut useamman käyttäjän lisenssistä.

Tilaus on kestotilaus, joka uusiutuu vuosittain. Tilauskauden vaihtuessa voit halutessasi katkaista tilauksen.

Hinta 174,00 € + alv / 12 kk
Fokus

Fokuksessa on kymmeniä digitaalisia hakuteoksia juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta. Kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teoksia päivittävät omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat - saat aina tuoreimman tiedon.