SisältöpalvelutFokusYritysrahoitus
Yritysrahoitus
Sari E Lounasmeri, Jarmo Leppiniemi
Fokus

Yritysrahoitus

Fokus Yritysrahoituksessa professori Jarmo Leppiniemi ja toimitusjohtaja Sari Lounasmeri tarkastelevat yritysrahoituksen vaatimuksia ja suunnittelumahdollisuuksia. Vaihtoehtojen monipuolistuessa ja nopeutuessa yrityksen informaatioyhteyksien merkitys on merkittävästi kasvanut. Myös seurannan tehostamisen tärkeys on kasvanut, marginaalien supistuessa virheiden vaikutukset ja korjaamisen vaikeus ovat korostuneet. EU-sopimuksen solmiminen on nopeassa tahdissa muuttanut rahoitusympäristöä ja sitä koskevaa sääntelyä. Välinetiedon lisäksi tiedon tarve markkinoiden eri osien sääntelystä on käynyt ilmeiseksi. Lainsäätäjä on delegoinut ohjeiden ja määräysten antamista sekä valvontavastuuta monelle taholle. Markkinoilla on myös itsesääntelyä. Teoksessa kerrotaan mm. Fivan määräyksistä, eri ministeriöiden alaisista erityisrahoituslähteistä sekä markkinapaikkojen omista normeista ja tulkinnoista. Digitaalinen teos on päivitystensä ansiosta aina ajantasainen. Tilaamalla teoksen saat käyttöösi myös kyseisen aihealueen ajankohtaiskatsauksen ja uutiset.

Hinta sisältää yhden henkilökohtaisen käyttäjälisenssin palveluun vuodeksi. Verkkokaupasta voit tilata lisenssin yhdelle käyttäjälle. Ota yhteyttä myyntiimme, jos olet kiinnostunut useamman käyttäjän lisenssistä.

Tilaus on kestotilaus, joka uusiutuu vuosittain. Tilauskauden vaihtuessa voit halutessasi katkaista tilauksen.

Hinta 180,00 € + alv / 12 kk
Fokus

Fokuksessa on kymmeniä digitaalisia hakuteoksia juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta. Kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teoksia päivittävät omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat - saat aina tuoreimman tiedon.