SisältöpalvelutFokusYritysverotus I-II
Yritysverotus I-II
Olli Nykänen, Janne Juusela, Tomi Viitala, Kari S. Tikka
Fokus

Yritysverotus I-II

Fokus Yritysverotus käsittelee selkeästi ja kattavasti yritysverotuksen rakennetta sekä sen erityiskysymyksiä. Keskeisiä aiheita ovat mm. - tulon veronalaisuus ja menon vähennyskelpoisuus - korkojen vähentäminen - jaksottamisongelmat - osinkoverotus - konserniverotus - yritysjärjestelyjen verotus - verotusmenettely. Digitaalisessa, jatkuvasti päivitettävässä teoksessa selvitetään yleisten verotusperiaatteiden lisäksi erilaisia verosuunnittelumahdollisuuksia. Lainsäädännön ohella yritysverotuksen sääntelyssä on tärkeä merkitys erityisesti korkeimman hallinto-oikeuden antamilla ennakkopäätöksillä ja Verohallinnon ohjeilla, joita kommentoidaan teoksessa. Tilaamalla teoksen saat käyttöösi myös kyseisen aihealueen ajankohtaiskatsauksen ja uutiset.

Hinta sisältää yhden henkilökohtaisen käyttäjälisenssin palveluun vuodeksi. Verkkokaupasta voit tilata lisenssin yhdelle käyttäjälle. Ota yhteyttä myyntiimme, jos olet kiinnostunut useamman käyttäjän lisenssistä.

Tilaus on kestotilaus, joka uusiutuu vuosittain. Tilauskauden vaihtuessa voit halutessasi katkaista tilauksen.

Hinta 314,00 € + alv / 12 kk
Fokus

Fokuksessa on kymmeniä digitaalisia hakuteoksia juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta. Kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teoksia päivittävät omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat - saat aina tuoreimman tiedon.